Verkkokauppa

E3D DiamondBack suuttimenpää Bambu Lab X1/P1

188,00 

E3D DiamondBack suuttimenpää Bambu Lab X1/P1

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

E3D DiamondBack suuttimenpää Bambu Lab X1/P1

E3D DiamondBack suuttimenpää Bambu Lab X1/P1

E3D DiamondBack suuttimenpää Bambu Lab X1/P1, nämä premium suuttimenpäät ovat virallinen yhteistyö E3D-, DiamondBack- ja Bambu Labin välillä. Se tuo teille markkinoiden äärimmäisimmän suuttimenpään. E3D on erittäin ylpeä ollessaan ainoa virallisesti hyväksytty Bambu Labin suuttimenpäiden jälleenmyyjä.

Miksi valitsisit Diamondin?

Nopea kuitu-, metalli-, ja keraamisten filamenttien kehitys on nostanut hankausta kestävien suuttimenkärkien tarpeutta.Verrattuna muihin suuttimenkärkiin markkinoilla DiamondBack tuottaa verrattoman kulutuksen kestävyyden ja monipuolisuuden.

Sileä ja kova. Vapauta suuri kulutuksen kestävyys Bambu Lab 3D-tulostimellasi kiitos DiamondBackin monikiteisten timanttikärkien (PCD) ansiosta. Nämä timantit koostuvat tuhansista pienistä timanttikristalleista, millä on patentoidu sidosaine mitkä muodostavat kristallimatriisin mikä on yhdistetty timanttisidoksilla. Ne pitävät timantin kovuusominaisuudet ja samalla vähentäen luontaista yhden kristallitimantin haurautta, tehden niistä fantastisen valinnan teollisilla keraami tai metallitäytteisillä filamenteilla.

Tarkka tulostus. DiamondBack suuttimenkärjet luottavat kiinteään timanttikärkeen 3D-tulostuksen tarkkuuden prantamisessa. Kärki ei ole timanttipinnoite, vaan kiinteä timanttiterä, joka on valmistettu maailman kovimmasta materiaalista.

Pitkäikäisyys. PCD mitä käytetään näissä Bambu Labin suuttimenpäissä parantaa huomattavasti suuttimenkärjen elinikää. Se antaa huippuluokan lämmöneristyksen, mikä parantaa kerrosten välistä tarttuvuutta voimakkaampia tulosteita varten, ja sen alhainen kitkakerroin yhdistettynä kiiltävän kärjen kanssa luo erittäin sileita päällikerroksia silitystä muistuttavalla vaikutuksella.

Huoleton päivitys. Nämä suuttimenpäät ovat drop-in vaihtopäitä vakio Bambu Labin suuttimenpäälle, et tarvitse säätöjä kiinnikkeeseen tai osan jäähdyttimeen. Ylläpidä vakio Bambu Lab tulostusprofiileja, koska ne ovat täydelliset parit.

Yhteensopivuus. Nämä paketit tulevat useassa muunnelmissa yhteensopivilla liittimillä eri Bambu Labin tulostinmalleihin.

HUOM.

  • Vaikka nämä suuttimenpäät ovat luokiteltu 320°C tämä soveltuu vain X1E 3D-tulostimille. X1X, P1P sekä P1S ovat lämpötilarajoitettuja 300°C.

Valmistajan kotisivut