Verkkokauppa

Formfutura Python Flex TPU 90A

38,00 166,00 

Formfutura Python Flex TPU 90A

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Formfutura Python Flex TPU 90A

Formfutura Python Flex TPU 90A

Formfutura Python Flex TPU 90A, on erittäin joustava 3D-tulostinfilamenttityyppi. Sen shore-kovuus on 90A ja joka sopii erinomaisesti vahvojen ja joustavien osien 3D-tulostukseen, jotka vaativat sekä joustavuutta että joustavuutta.

Python Flex TPU 90A on helposti tulostettava filamentti. Sen Shore 90A kovuudella, filamentti on paljon pehmeämpi kuin Python Flex TPU 98A. Python Flex TPU 90A osoittaa hyvää tarttuvuutta petiin, ja sillä on täydellinen kerrosten välinen tarttuvuus.

Teollisuusluokan TPU on suunniteltu mekaanisiin sovelluksiin missä kulutuksen, hankautumisen ja repeytymisen kestävyys ovat tärkeitä. Filamentissä on myös erinomainen kestävyys kemikaaleille ja UV-säteilylle.

Tärkeät pääominaisuudet

  • Joustava shore 90A kovuudella
  • Venymä jopa 500%
  • Hyvä kemikaalien ja öljyjen kestävyys
  • Vastustuskykyinen kulutusta, repeytymistä ja hankautumista vastaan
  • Lämpökestävyys jopa 74°C

Sopivat käyttötarkoitukset

  • Sinettien valmistus
  • Suojapuskurit ja tärinänvaimentimet
  • Snap-fit-sovellukset
  • Erilaisia ​​ortopedisia sovelluksia
  • 3D-tulostusholkit ja saranat

Yleiset tulostusohjeet*

Suuttimenkärjen läpimitta: ≥ 0.25mm Kerroskorkeus: ≥ 0.1mm Tulostuslämpötila: ± 220 – 250° C *
Lämpöpeti: ± 0 – 60° C Tuulettimen nopeus: 50-100% Kokemustaso: Keskitaso

*) Yllä näytetyt asetukset on tarkoitettu opastamaan optimaaliset tulostusasetukset. Näiden asetusalueiden pitäisi toimia useimmissa tulostimissa, mutta kokeile vapaasti näiden alueiden ulkopuolella, jos uskot sen sopivan tulostimellesi. On olemassa monia erityyppisiä tulostimia, suuttimenpäitä ja tulostinoffsetteja, joille on erittäin vaikea antaa yleistä yksikokoista asetusta.

Hygroskopia

Python Flex on erittäin hygroskooppinen materiaali ja se vetää puoleensa ja pitää vesimolekyylejä ympäröivästä ympäristöstä. Kun paketti on avattuna ja alttiina kosteudelle liian pitkään, sillä voi olla negatiivinen vaikutus tulostuskäyttäytymiseen ja filamentin laatuun. Täten on erittäin voimakkaasti suositeltavaa että irroitat filamentin tulostuksen jälkeen heti ja asetat sen ilmatiiviiseen säiliöön ilman silikageeliä. Kun filamentti on märkää, sen kuivausta suositellaan uunissa tai filamentin kuivauslaitteessa 65°C noin 6 tunnin ajan. Kuivaus ajat riippuvat siitä kuinka kauan filamentti on ollut alttiina kosteudelle. Python Flex on pakattu tyhjiöpussiin, jonka taattu kosteuspitoisuus on alle 0.2 %, jotta varmistetaan ihanteellinen tulostuskäyttäytyminen ja tulos heti kelan avaamisen jälkeen.

Vaatimustenmukaisuus *

Tämä filamentti on alla lueteltujen direktiivien ja asetusten mukainen.

  • RoHS-direktiivi 2011/65/EY
  • REACH-direktiivi 1907/2006/EY

*) Tämä direktiivien ja määräysten mukaisuusvakuutus on laadittu nykyisen tietämyksemme mukaisesti ja sitä voidaan muuttaa, jos uusia oivalluksia on saatavilla, ja se koskee vain yllä kuvattuja tuotteita.

Valmistajan kotisivut